• info@stichtingmubo.nl
  • 0655372722

De romatische komedie LOVE ACTUALLY is onze tweede jubileumproductie dit jaar na Cyrano en te zien van 27 t/m 30 december 2019.

Repetities starten begin april 2019 op de vrijdagavonden en in een aantal repetitieweekenden. De muziektheaterproductie wordt samen met de deelnemers gemaakt en is gebaseerd op de film met de gelijknamige titel.

Inschrijven voor de cast is helaas op dit moment niet meer mogelijk. Bij voldoende animo is er echter wel de mogelijkheid om in een later stadium aan te sluiten in ons koor. Repetities voor het koor starten later in het proces en de deelnemersbijdrage is ook lager.

Verder zullen we waarschijnlijk ook een kindercast op een later moment toevoegen.

Wil je meer weten over Love Actually dan kun je ons altijd bereiken via de contact optie op de website.